Üdvözöljük webáruházunkban!

Bach virágterápia - Bach cseppek vásárlás és rendelés! 

Bach virágterápia és kortárs virágesszenciák széles választékban kedvező árakon .

Oldalunkon Bach virágesszenciák és további több mint 100 kortárs virágcsepp rendelhető!

 

Több mint 150 virágesszenciából válogathat kedvére, továbbá számtalan kedvezményt is biztosítunk mind egyéni vásárlók, mind terapeuták, Bach virágterápia tanácsadók vagy kereskedők részére.

A virágesszenciák szedésével és kiválasztásával kapcsolatos kérdéseikre 24 órán belül elektronikus úton (email) válaszolni. Honlapunkon megtalál minden hasznos információt a virágesszenciákról, azok használatáról (itt) , illetve online Bach virágesszencia teszt (itt)  segíti a megfelelő szer kiválasztást.

Az oldalunkon részletes kifejezés kereső működik, aminek a segítségével bármilyen lelki "tünetre" kereshet megfelelő virágesszenciát ! A gyors keresőbe csak írja be azt a érzelmi állapotot, amire szeretne esszenciát választani és a rendszer automatikusan megkeresi azokat a virágokat, amiben szerepel a kiválasztott szó. 

 

A Bach virágesszenciák és az Éden virágesszenciák (kortárs esszenciák ) mindegyike alapesszencia melyek 10-és 20ml -es kiszerelésbe kerülnek forgalomba. Az összetett virágesszenciák 30ml-es használatra kész gyógyírként vásárolhatják meg.

 

Bach virágterápia rendszeréről és eredetéről bővebben itt olvashat.


Bach virágterápia webáruház kedvezmények

Bach virágesszencia - Bach cseppek vásárlása esetén a következő kedvezmények vehetők igénybe:

Vásárlóink -regisztrációt követően- termékeink után járó pontokat gyűjtenek, amelyet a következő megrendelések egyikénél levásárolhatnak.
Törzsvásárló kedvezmény keretében minden regisztrált vásárlónk számára 5%-os kedvezményt biztosítunk.
Már egyszeri 10.000Ft értékű megrendeléssel igénybe veheti az 5%-os törzsvásárlói kedvezményt! kizárólag regisztrált partnereink számára tudjuk biztosítani a kedvezményt, mivel egyedi fiók beállítás szükséges a kedvezmény igénybe vételéhez. Kérje fiókja beállítást a megjegyzés rovatban!
A törzsvásárlói kedvezmény egyéb akciókkal nem összevonhatók!

 

Bach virágesszencia rendelés terapeuták számára : 

-Terapeuták számára, akik aktívan praktizálnak (pl.kineziológusok, Bach virágterápia terapeuták )

10% -os kedvezménnyel vásárolhatnak, ehhez oklevél vagy egyéb dokumentum valamint  adószám elküldése email ben szükséges,  a regisztráció után vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy beállítsuk az egyedei fiókját.

A terapeuta kedvezmény igénybevételéhez minimálisan 12.000Ft értékben szűkséges vásárolni ! 

Szeretnénk tájékoztatni Vásárlóinkat , hogy a Bach virágesszencia sorozatra- Bach cseppek készlet fadobozban  további -terapeuta -kedvezmény már nem vehető igénybe ! Megértésüket köszönjük ! 

 

Bach csepp webáruházunkban a honlapon feltüntetett árak bruttóban értendők az Áfa értéke 0%-os , alanyi Áfa mentes számlát adunk ki, ezért Áfa visszaigénylésre nem jogosít ! 

 

 


       Kellemes böngészést és jó vásárlást kívánunk

   Bach virágterápia webáruházunkban !

  Bach cseppek a legkedvezőbb áron !

      Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk !

Kérjük használja -ez estben- a kapcsolati űrlapot, a beérkezett kérdésekre 24 órán belül válaszolunk. Elérhetők vagyunk még a vevőszolgálati telefonszámunkon munkanapokon (hétfőtől -péntekig ) 9- 12 óra között.

Webáruház készítés