Bach csepp webáruház
Bach csepp webáruház
Bach csepp webáruház
Bach csepp webáruház

Üdvözöljük webáruházunkban!

Bach virágterápia - Bach cseppek vásárlás és rendelés  ! 

Bach virágterápia és kortárs virágesszenciák széles választékban kedvező árakon 

Oldalunkon Bach virágesszenciák és további több mint 100 kortárs virágcsepp rendelhető !

 

Több mint 150 virágesszenciából válogathat kedvére, továbbá számtalan kedvezményt is biztosítunk mind egyéni vásárlók -mind terapeuták, Bach virágterápia tanácsadók vagy kereskedők részére.

A virágesszenciák szedésével vagy kiválasztásával kapcsolatos kérdéseikre igyekszünk 24 órán belül elektronikus úton (email) válaszolni. Honlapunkon megtalál minden hasznos információt a virágesszenciákról vagy azok használatáról  itt  illetve egy online Bach virágesszencia teszt is itt segíti a megfelelő szer kiválasztást.

Az oldalunkon részletes kifejezés kereső működik, aminek a segítségével bármilyen lelki"tünetre" kereshet megfelelő virágesszenciát ! A gyors keresőbe csak írja be azt a érzelmi állapotot, amire szeretne esszenciát választani és a rendszer automatikusan megkeresi azokat a virágokat, amiben szerepel a kiválasztott szó. 

 

A Bach virágesszenciák és az Éden virágesszenciák (kortárs esszenciák ) mindegyike alapesszencia melyek 10-és 20ml -es kiszerelésbe kerülnek forgalomba. Az összetett virágesszenciák 30ml-es használatra kész gyógyírként vásárolhatják meg.

 

Bach virágterápia rendszeréről és eredetéről bővebben itt olvashat.

                                     Bach virágterápia webáruház kedvezmények

Bach virágesszencia - Bach cseppek vásárlása esetén a következő kedvezmények vehetők igénybe:

-Egyéni vásárlók számára a regisztrációt követően, egyes termékek után járó pontokat gyűjtheti és a következő megrendelésnél levásárolhatja azokat.

 

-Törzsvásárló kedvezményminden regisztrált vásárlónk számára 5% -os kedvezményt  biztosítunk :

 

-egyszeri 10.000Ft értékben rendel virágesszenciát, a következő megrendelésnél már igénybe veheti 5% -os törzsvásárlói kedvezményt a követjező feltételekkel :

 

-kizárólag regisztrált partnereink számára tudjuk biztosítani a kedvezményt, mivel egyedi fiók beállítás szükséges a kedvezmény igénybe vételéhez.  Kérje fiókja beállítást a megjegyzés rovatba!

A törzsvásárlói kedvezmény egyéb akciókkal nem összevonhatók! 

Bach virágesszencia rendelés terapeuták számára : 

-Terapeuták számára, akik aktívan praktizálnak (pl.kineziológusok, Bach virágterápia terapeuták )

10% -os kedvezménnyel vásárolhatnak, ehhez oklevél vagy egyéb dokumentum valamint  adószám elküldése email ben szükséges,  a regisztráció után vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy beállítsuk az egyedei fiókját.

A terapeuta kedvezmény igénybevételéhez minimálisan 12.000Ft értékben szűkséges vásárolni ! 

Szeretnénk tájékoztatni Vásárlóinkat , hogy a Bach virágesszencia sorozatra- Bach cseppek készlet fadobozban  további -terapeuta -kedvezmény már nem vehető igénybe ! Megértésüket köszönjük ! 

 

 Bach csepp webáruházunkban a honlapon feltüntetett árak bruttóban értendők az Áfa értéke 0%-os , alanyi Áfa mentes számlát adunk ki, ezért Áfa visszaigénylésre nem jogosít ! 

 

 


       Kellemes böngészést és jó vásárlást kívánunk

   Bach virágterápia webáruházunkban !

  Bach cseppek a legkedvezőbb áron !

      Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk !

Kérjük használja -ez estben- a kapcsolati űrlapot, a beérkezett kérdésekre 24 órán belül válaszolunk. Elérhetők vagyunk még a vevőszolgálati telefonszámunkon munkanapokon (hétfőtől -péntekig ) 9- 12 óra között.

Webáruház készítés