Hold csepp- Éden virágesszencia keverék

Raktárkészlet: 3 db
Hold csepp- Éden virágesszencia keverék
Hold csepp- Éden virágesszencia keverék
Hold csepp- Éden virágesszencia keverék
Hold csepp- Éden virágesszencia keverék
"Hold csepp " virágesszencia keverék
Javasolható Nőknek érzelmi és lelki harmóniájuk helyreállításhoz.
2 300 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Hold csepp-Éden összetett virágesszencia keverék -30ml

Ajánlható elsősorban NŐKNEK, minden érzelmi és fizikai nehézség átvészeléséhez. Javítja a hormonális egyensúlyt ezáltal a női identitás elfogadását. Növeli a termékenységet és szexuális élményképességet ezért csökkent libidó estén kiváló gyógyír. Segíti a menstruációs ciklus harmonizálását és oldja a blokkokat. Fokozza az intimitást és a szexuális élmény készséget. Menopauza idején a testi változások elfogadáshoz és a lelki egyensúlytalanság kezelésre.

Ajánlható olyan párok hölgy tagjának akik babaváró időszakban vannak! ( A pár Férfi tagjának egy időben a Nap csepp szedése javasolt ) A meddőség lelki okainak kezelésre.

Pozitív hatással van a női hormonális rendszerre. Menopauza idején segíti az átmeneti változás elfogadását. Csökkenti a PMS-t valamint az egyéb menstruációs zavarokat és helyreállítja a ciklust. Fokozza a termékenységet, ezért meddőség kiegészítő kezelésére is javasolt. Javítja a szexuális érzékenységet és befogadó készséget.

Harmóniát teremt a női testben és lélekben! Segít elfogadni és megélni, minden nő számára a nőiesség varázsát, és felfedezni saját testi és lelki szépségét.

Összetétele: Billy goat plum, Dinnyevirág, Gránátalma, Hibiszkusz, Kagylóvirág, Tökvirág, She oak kivonat, forrásvíz és brandy (18% alkoholt tartalmaz)

A virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak !

szedési javaslat: napi 3×7 csepp közvetlen a nyelv alá

kiszerelés, dosage bottle (gyógyír, használatra kész) : 30ml
Adatok
csepp
Barna pippetás üveg 30ml-es kiszerelés
Raktárkészlet
3 db
Cikkszám
155831
Tömeg
100 g/db
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények
Webáruház készítés
paypal borgun_hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.