Cickafark (Yarrow) Éden virágesszencia

Raktárkészlet: 10ml-es alapesszencia + Fehér:  0 db
Cickafark (Yarrow) Éden virágesszencia
Cickafark (Yarrow) Éden virágesszencia
Cickafark (Yarrow) Éden virágesszencia
Cickafark (Yarrow) Éden virágesszencia

"A védelem virága"
Olyan emeberek szere akik túlságosan érzékenyen reagálnak a külvilág- vagy környezeti hatásokra. Azok számára is kiváló gyógyír akik mások problémáival foglalkoznak vagy betegeket ápolnak.

1 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Cickafark Éden virágesszencia (Achilllea millefolium) :

Fehér cickafark:

Ajánlható azoknak akik sebezhetőek vagy túl érzékenyek az őket körülvevő környezetre. Olyan embereknek akik mások lelki problémáival foglalkoznak nap mint nap. Akiknek nagyon porózus az aurájuk ezért sérülékenyebbek másoknál. Azok számára akik könnyen befolyásolhatóak és nehezen tudnak ellentmondani másoknak. Elektroszmog és más rádióaktív sugárzások hatások kivédésére, ilyen lehet a mobiltelefon vagy a számítógép is.

Pozitív hatással van a sérült aurára. Védelmet nyújt az extrém érzelmi és fizikai támadások ellen. Ad egyfajta pszichés pajzsot a negatív energiákkal szembe. Helyreállítja a kibillent energetikai rendszert. Minden meridiánra pozitívan hat támogatja az étertestet. Véd a radioaktív és a káros elektromos vagy elektromágneses sugárzás ellen. Más eszenciákkal keverve kemo-és sugárterápia idején is javasolt.

A fehér cickafark virágesszencia ad egy általános védelmet mind érzelmi mind mentális szinten. Sérült vagy porózus aura kezelésre javasolt.

fizikai tünetek lehetnek : allergia , bőrbetegségek,

A rózsaszín cickafark virágesszencia elsősorban azok számára javasolt akik mások érzelmeit teljesen átérezik. Túlságosan együtt érzők és empatikusak , emiatt nem tudják elszigetelni magukat mások érzelmi problémáitól. Megtanít az objektivitásra ezáltal kifejleszti a valódi részvétet .

A piros vagy vörös cickafark virágesszencia gyengeség és letargia kezelésre kiváló gyógyír, mivel fokozza az életerőt és az életkedvet.

Választható kiszerelések:

kiszerelés:10 ml (stock bottle) alapesszencia

20ml(stock bottle) alapesszencia

Összetétele: cickafarkvirág kivonat, forrásvíz és brandy ( alkoholt tartalma 18%)

A virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak!

Szedési javaslat - Gyógyír készítése:

-30ml forrásvízbe vagy szénsavmentes ásványvízbe és egy kevés brandy-ben 2 cseppet tegyen a bele, majd rázza fel 10x. Összetett esszencia készítése: minden egyes kiválasztott virágesszenciából tegyen az üvegcsébe 2-2 cseppet, majd ebből vegyen be minden nap 4x 4 cseppet.

-az alapesszenciából tegyen 2-4 cseppet egy pohár vízbe , majd lassan kortyolgassa el.

Szedési javaslat gyógyír (dosage bottle ) :

napi 3×7 csepp közvetlen a nyelv alá

Adatok
Raktárkészlet
10ml-es alapesszencia + Fehér:  0 db
Cikkszám
930693
Tömeg
50 g/db
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények
Webáruház készítés
paypal borgun_hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.