Napfonat csakra csepp ( 3. csakra csepp) -Éden virágesszencia

Raktárkészlet: 3 db
Napfonat csakra csepp ( 3. csakra csepp) -Éden virágesszencia
Napfonat csakra csepp ( 3. csakra csepp) -Éden virágesszencia
Napfonat csakra csepp ( 3. csakra csepp) -Éden virágesszencia
Napfonat csakra csepp ( 3. csakra csepp) -Éden virágesszencia
"Személyes Erő" Csakracsepp
Személyiség egyensúlya, akaraterő, vágyaink sorolhatóak a Napfonatcsakrához.
2 300 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
3. csakra-Napfonat Csakracsepp -Személyes erő

Vitalitás,irányítás, személyiség fejlődése, motiváció, kapcsolatok teremtése, Ego, hatalom, múlt és jövő kapuja

Diszharmonikus működés estén:
-önértékelési problémák, megfelelési kényszer, kedvetlenség, érzések elfojtása (alul működésnél)
-hatalmaskodási vágy, bizonyítási kényszer, ingerültség . (túl működésnél)

Fizikai szinten:
-derék, hasüreg, máj, lép, emésztő rendszer, epehólyag, vegetatív idegrendszer, bőr, rekeszizom, anyagcsere, Langerhans- szigetek (cukorszint) tartoznak hozzá.

Összetétele: Avokádó,Izsóp,Füge,Khat,Kakukkmák, Zsálya kivonat, forrásvíz és borpárlat. (18% alkoholt tartalmaz)

Az esszencia kizárólag információt tartalmaz!

A napfonat csakra csepp szedése javasolt: Bizalmatlanság , szorongás, bűntudat kezelésére. Céltalanság, jövőben való hit elvesztése esetén. Emésztési problémák megelőzésre és kezelésére. Harag, érzelmi zaklatottság és kiégés legyőzésre. Diabétesz lelki okainak kezelésre.

Hozzájárul a személyiség kibontakozáshoz és a helyes énkép megtalálásához. Segíti a társadalomba való beilleszkedést és egyéni akarat megfelelő kiteljesedést. Hozzájárul a önbizalom a küzdeni akarás és a kezdeményezés kialakuláshoz.
Ajánlható csakratisztításhoz, csakra feltöltéshez és a csakrák regeneráláshoz

kiszerelés: 30ml

szedési javaslat: napi 3×7 csepp közvetlen a nyelv alá.

további információ:
3.csakra-Napfonatcsakra (Manipura vagy Solar plexus)

Színe sárga, szirmainak száma tíz. Hormonális szinten a hasnyálmirigy rendelhető hozzá. Eleme a tűz , a inspiráció , energia és az újjászületés szimbóluma.

Személyiség kialakulása, érzelmek és az élmények megélésének képessége. Összeköti az asztrál teste az érzelmi életünkkel. Spirituális bölcsesség megtapasztalása vagyis az Én és a Mindenség közötti egységtudat. Hatalom , irányítás és a személyes erők meglétének székhelye. Ide sorolható az önbizalom, küzdő képesség és az akaraterő is. A személyiség kibontakozása és ehhez kapcsolódó élmények feldolgozás. Az Éntudat székhelye, jelzi hogy valaki hová sorolja magát a világba. Hogyan viszonyul a karrierjéhez és milyen irányúak a társadalmi törekvései.

Összeköttetést teremt a lép csakra és a szívcsakra között. Egyfajta híd a szeretet(szívcsakra) és a szerelem (szex csakra ) között. Amennyiben a Napfonat csakra zárt a szerelem és szexualitás nem kapcsolódik össze.

Ez a csakra egyfajta köldökzsinórként is funkciónál olyan emberek között akik szoros kapcsolatban vannak egymással. Itt megfigyelhető, szálak formájában pl. anya és gyermeke között. A fizikai egészség is részben ezzel a csakrával függ össze.

A spirituális gyógyítóknál a napfonat csakra sokszor igen nyitott. Az azzal függ össze, hogy az Univerzummal való kapcsolat megteremtésének székhelye.

alul működő Napfonat csakra jelei : levertség, önbizalom hiány, gátlásosság, félelmek a kudarcoktól , gyakori a függőség viszony másoktól. Blokkolt érzelmek. Gyomortáji fájdalom, szorongás és fizikai szinten verejtékezés. Kor népbetegségének számító cukorbetegség is összefüggésben áll a Napfonat csakra kiegyensúlyozatlan működésével.

túlműködés esetén ingerlékenység, hatalmaskodás mások felett, túlfűtött érzelmek, lobbanékonyság, egoizmus. Túlfejlett Éntudat. Gyomor rendszeri betegségek, máj és epehólyag panaszok.
Adatok
csepp
Barna pippetás üveg 30ml-es kiszerelés
Raktárkészlet
3 db
Cikkszám
874085
Tömeg
100 g/db
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények
Webáruház készítés
paypal borgun_hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.