IQ csepp - Éden virágesszencia keverék

Raktárkészlet: 3 db
IQ csepp - Éden virágesszencia keverék
IQ csepp - Éden virágesszencia keverék
IQ csepp - Éden virágesszencia keverék
IQ csepp - Éden virágesszencia keverék

"IQ" -Tanulás virágesszencia keverék 
Javasolható tanulási vagy koncentráció nehézségeknél. Vizsgákra vagy bármely előadásra való felkészülés alatt, mivel javítja a figyelmet.

2 300 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
IQ csepp-Éden összetett virágesszencia -30ml

Ajánlható a tanulás, koncentráció és a figyelem elősegítésre. Vizsgáknál vagy nyilvános előadáson javítja a kommunikációs készséget.

Figyelemhiányos gyermekeknél hozzájárul a a koncentrációt és tanulási készséget kifejlődéshez.

Javasolható azok számára akik nehezebben tudnak odafigyelni vagy problémát jelent az írás vagy az olvasás.

Diszlexia , Diszgráfia és Diszkalkulia kezelésre, kiegészítő gyógymódként különösen ajánlható.

Pozitív hatással van a bal agyféltekére. Támogatja a beszéd készséget és az önkifejezést. Segíti a figyelmet és az információ befogadását. Oldja azokat a blokkokat melyek gátolják a tanulási készséget és fokozza az összpontosítást. Segíti azokat az a zavarokat feloldani melyek akadályozzák a olvasás az írás vagy a számolási készség fejlődést.

Összetétele: Bársonyka, Bush fuchsia, Citrom, Fekete üröm, Maté, Medveszőlő, Vadgesztenyerügy kivonat, forrásvíz és brandy (18% alkoholt tartalmaz)

A virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak!

szedési javaslat: napi 3×7 csepp közvetlen a nyelv alá

kiszerelés, dosage bottle (gyógyír, használatra kész) : 30ml
Adatok
csepp
Barna pippetás üveg 30ml-es kiszerelés
Raktárkészlet
3 db
Cikkszám
740786
Tömeg
100 g/db
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2015.05.06 13:46
 - Krisztina
Tisztelt Cím!
10 éves kisfiunk enyhe figyelemzavarral küszködik, tanulási nehézségei, beilleszkedési, magatartási problémái voltak. Ebből kifolyólag sajnos túl vagyunk egy iskolaváltáson is. Jelenlegi iskolája és tanárai segítőkészek és megértőek, de szükség volt még egyéb segítségre is.

Kutakodtam az interneten és így találtam erre a szerre. Az Éden IQ csepp nagyon sokat segített. Az iskolában sokkal eredményesebb, büszkén mutatja ellenőrzőjét, ha 4-est vagy 5-öst hoz haza. Így önbizalma is nőtt. Csökkent a házi feladat megírásának köszönhető dacos ellenkezések száma is. Sokkal nyitottabb a tanulásra, kezelhetőbb, nyugodtabb. Megszűntek a beírások az üzenő füzetbe, javult a magatartása.

Örülök, hogy rátaláltam erre a cseppre, mert így az életünk sokkal nyugodtabb. Tiszta szívvel ajánlom a hasonló problémákkal küzdő gyermekek szüleinek.
Köszönöm. :)
Webáruház készítés
paypal borgun_hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.