Szívcsakra csepp ( 4. csakra csepp) -Éden virágesszencia

Raktárkészlet: 0 db
Szívcsakra csepp ( 4. csakra csepp) -Éden virágesszencia
Szívcsakra csepp ( 4. csakra csepp) -Éden virágesszencia
Szívcsakra csepp ( 4. csakra csepp) -Éden virágesszencia
Szívcsakra csepp ( 4. csakra csepp) -Éden virágesszencia
"Szeretet Energia " Csakracsepp
A feltétel nélküli szeretet székhelye a Szívcsakra.
2 300 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
4.csakra-Szívcsakra csepp -Szeretet Energia

Szeretet ,kapcsolatok, harmónia, együttérzés, empátia, Feltétel Nélküli Szeretet.

Diszharmonikus működés esetén:
-védekezés, elfojtás, a szeretet és az együttérzés hiánya, depresszió, sebezhetőség, gyász, másoktól való függés, elutasítástól való félelem. (alul működésnél)
-szívbetegségek, magas vérnyomás, mellkasi fájdalom vagy nyomás érzet (túl működésnél)

Fizikai szinten:
-mellkas, szív,keringés, csecsemőmirigy,immunrendszer, nyak, tarkó, légcső, hörgők, tüdő felső része,légzés szabályozás, mandulák, nyelőcső, karok, bőr, tartoznak hozzá

Összetétele: Aloe Vera, Borágó,Golgotavirág, Fekete hunyor, Napraforgó, Szívvirág kivonat, forrásvíz és borpárlat.(18% alkoholt tartalmaz)

Az esszencia kizárólag információt tartalmaz!

A szívcsakra csepp szedése javasolható: Bánat és gyász idején. Szerelmi bánat vagy szeretet személy elvesztésénél megkönnyíti az elengedést. (Ez utóbbi estben javasolta Szívcseppel együttesen alkalmazni) Zárkózottságnál és érzelmi bizonytalanságnál támogatja a megnyílást és javítja a önértékelést. Segíti a szív munkáját és támogatja immunrendszert.

Felerősíti az empátiát , együttérzést, jószívűséget és odaadást. Segít megteremteni a belső szabadság élményét és érzelmi jólétet. Hozzájárul az életöröm kibontakozáshoz.
Ajánlható csakratisztításhoz, csakra feltöltéshez és a csakrák regeneráláshoz

Kiszerelés: 30ml

szedési javaslat: napi 3×7 csepp közvetlen a nyelv alá.

további információk:
4.csakra-Szívcsakra ( Anahata)

Színe zöld vagy rózsaszín szirmainak száma tizenkettő. Eleme a levegő a kapcsolat, megértés a mozgékonyság szimbóluma. Endokrin szerve a csecsemőmirigy.

A szeretet az együttérzés és az önzetlenség rendelhető hozzá. Az életöröm és közösségi kapcsolatok megélésének lehetősége. Képesség a Feltétel nélküli szeretet megélésének. Én és külvilág közötti kapcsolat milyenségét mutatja vagy más néven a csoporttudat szintjét jelzi. Elfogadás és befogadás az érzetét adja meg. A tüdő munkája a be és- ki légzés is ide sorolható vagyis képes vagyok elfogadni és viszonozni a szeretetet . A Szívcsakra egyfajta híd az alsó három és a felsőbb csakrák között. Összeköti az alsó (fizikai) világot a spirituális világgal.

A belső szabadság és a szerelem megélésének központja. Empátia és a gyógyítói készség a szívcsakrán keresztül valósul meg. Önzetlenség, mások iránti szolgálat és odaadás, a közösségért való tenni akarás területe.

A művészetekhez való viszony és annak megélésének képessége is a szívcsakrán keresztül történik. A szívcsakra nagyon interaktív vagyis amit belülről megélek az kapom vissza is. Ezért igen káros lehet a feloldatlan negatív érzelmek melyek folyamatosan egyfajta tükörként vonzzák a hasonló élményeket.

alul működés estén zárkózottság, sebezhetőség vagy túlzott érzékenység, érdektelenség, szeretet kifejezésére való képtelenség, depresszió.Túlzott kedvesség minden ember irányába, azonban bensőséges és személyes kapcsolatokat nehezen alakít ki.

túlműködés estén magas vérnyomás, szív és érrendszeri zavarok, mellkasi fájdalmak.
Adatok
csepp
Barna pippetás üveg 30ml-es kiszerelés
Raktárkészlet
0 db
Cikkszám
551970
Tömeg
100 g/db
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények
Webáruház készítés
paypal borgun_hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.