Bach csepp webáruház

Bach virágterápia webáruház

Érzelmi problémákra keres hatékony mégis szelíd gyógymódot, akkor jó helyen jár! Web-Shopunkban mindent megtalál egy helyen. 

Miért érdemes nálunk rendelni Bach virág cseppket?

A legkedvezőbb áron szerzheti be a szükséges eszenciákat.

Minden segítséget megtalál oldalunkon a megfelelő Bach virág kiválasztáshoz.

Amennyiben szüksége van egyedi tájékoztatásra, keressen minket email -ben vagy a kapcsolati űrlapon.

Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk a virágterápia területén.

Gyors kiszállítást vállalunk! Országos lefedettséggel, legyen az csomagpont vagy házhozszállítás, néhány napon belül kézhez kapja a csomagot. 

Minden küldemény tartalmaz egy rövid tájékoztatást a Bach virágterápiáról valamint szedési javaslatot is megtalálja benne. 

5% -os törzsvásárló kedvezményt adunk minden visszatérő vásárlónknak, aki egyszer 10.000Ft felett rendelt nálunk! 

Ingynes szállítás már 18.000Ft feletti megrendelésnél elérhető. 

Bach virágeszenciák, 10ml-és takarékos 20ml kiszerelésben is kaphatók.

A használatra kész, 30ml kiszerelésben elérhető virágcseppek között, könnyen és gyorsan talál negatív kedélyállapotára megoldást. 

A legnépszerűbb virágeszencia a Bach 39. Elsősegély csepp 20ml, melyet eredetileg Dr Edward Bach állított össze,ötféle virágeszenciából. 

Elsősorban akut vagyis hirtelen fellépő válságok idején javasolt az alkalmazása. Bárki számára megfelelő választás stressz vagy érezlmi hullámvölgy idején.

Számtalan negatív kedélyállapotra nyújt egyszerű, hatékony és gyors megoldást. A Bach virágeszencia 39. Elsősegély csepp használata javasolható pánik, félelem, szorongás,traumák,vizsgadrukk, álmatlanság vagy műtét utáni lábadozás kezelésére. 

 Bach virágterápia módszere már több, mint 80 éve hódít a világ számtalan országában! A rendszer kidolgózója Dr. Edward Bach orvos volt, aki saját praxisában figyelt fel arra, hogy érzelmi állapotok és az emberi habitus összefügg betegségek kialakulásával. 

Számtalan megfigyelés és hosszú útkeresésé után jutott el a virágokból kivonható eszenciák alkalmazásáig. Olyan készítményt szertett volna létrehozni, mely mindenki számára elérhető, egyszerű és mellékhatásoktól mentes. Ez a rendszer átlátható bárki számára,általa felismerheti a saját problémái eredetét és sikeresen kezelheti érzelmi és hosszabb távon testi elváltozásait is.

A Bach virágok rendszeréről és eredetéről bővebben itt olvashat! 


       Kellemes böngészést és jó vásárlást kívánunk

   Bach virágterápia webáruházunkban !

  Bach cseppek a legkedvezőbb áron !

      Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk !

Kérjük használja -ez estben- a kapcsolati űrlapot, a beérkezett kérdésekre 24 órán belül válaszolunk. Elérhetők vagyunk még a vevőszolgálati telefonszámunkon munkanapokon (hétfőtől -péntekig ) 9- 12 óra között.

Webáruház készítés
paypal borgun_hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.