Bach csepp webáruház

Üdvözöljük webáruházunkban!

 

Bach virágterápia - Bach cseppek: vásárlás és rendelés!

 

Bach virágterápia és kortárs virágesszenciák széles választékban kedvező árakon.

Oldalunkon Bach virágesszenciák és további, több mint 100 kortárs virágcsepprendelhető!

Több mint 150 virágesszenciából válogathat kedvére, továbbá számtalan kedvezményt is biztosítunk vásárlóink részére.

A virágesszenciák szedésével és kiválasztásával kapcsolatos kérdéseikre 24 órán belül elektronikus úton (email) válaszolunk. Honlapunkon megtalál minden hasznos információt a virágesszenciákról, azok használatáról, illetve online Bach virágesszencia teszt   segíti a megfelelő gyógyír kiválasztást.

Az oldalunkon részletes kifejezés kereső működik, aminek a segítségével bármilyen lelki "tünetre" kereshet megfelelő virágesszenciát! A gyors keresőbe csak írja be azt a érzelmi állapotot, amire szeretne esszenciát választani és a rendszer automatikusan megkeresi azokat a virágokat, amiben szerepel a kiválasztott szó. 

 

A Bach virágesszenciák és az Éden virágesszenciák (kortárs esszenciák ) mindegyike alapesszencia, melyek 10ml, illetve 20ml-es kiszerelésben kerülnek forgalomba. Az összetett virágesszenciákat  30ml-es, használatra kész gyógyírként vásárolhatják meg.

 

Bach virágterápia rendszeréről és eredetéről bővebben itt olvashat.

 

Bach virágterápia webáruház kedvezmények

 

Bach virágesszencia - Bach cseppek vásárlása esetén a következő kedvezmények vehetők igénybe:

 

Vásárlóink -regisztrációt követően- termékeink után járó pontokat gyűjtenek, amelyet a következő megrendelések egyikénél levásárolhatnak. Törzsvásárló kedvezmény keretében minden regisztrált vásárlónk számára 5%-os kedvezményt biztosítunk. Már egyszeri 10.000Ft értékű megrendeléssel igénybe veheti az 5%-os törzsvásárlói kedvezményt! kizárólag regisztrált partnereink számára tudjuk biztosítani a kedvezményt, mivel egyedi fiók beállítás szükséges a kedvezmény igénybe vételéhez. Kérje fiókja beállítást a megjegyzés rovatban! A törzsvásárlói kedvezmény egyéb akciókkal nem összevonhatók!

 

Szeretnénk tájékoztatni kedves Vásárlóinkat, hogy a Bach virágesszencia sorozat fadobozban termékünkre terapeuta kedvezmény nem vehető igénybe!  

Bach csepp webáruházunkban feltüntetett árak bruttóban értendők, az Áfa értéke 0%, alanyi Áfa mentes számlát állítunk ki. Áruházunkba kizárólag magánszemélyeket tudunk kiszolgálni.

 

 


       Kellemes böngészést és jó vásárlást kívánunk

   Bach virágterápia webáruházunkban !

  Bach cseppek a legkedvezőbb áron !

      Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk !

Kérjük használja -ez estben- a kapcsolati űrlapot, a beérkezett kérdésekre 24 órán belül válaszolunk. Elérhetők vagyunk még a vevőszolgálati telefonszámunkon munkanapokon (hétfőtől -péntekig ) 9- 12 óra között.

Webáruház készítés
paypal borgun_hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.