Új jelszó kérése
TOP termékek
Bach virágterápia online teszt

Bach virágterápia online szerválasztó:

Bach online teszt

Személyre szóló kevréket korlátozott számban tudunk készíteni ! 

Bach virágcsepp szedése
Bach virágterápia -Törzsvásárló kedvezmény

Bach virágterápia rendelés

 Legyen Törzsvásárlónk 

      5% -os kedvezmény

  minden regisztrált vásárlónknak aki 

  10.000Ft felett rendel virágeszenciát!

 

Bach virágterápia Kedvezmények

Bach virágterápia rendelés 

Virágesszencia vásárlásakor Bach virágterápia tanácsadók vagy terapeuták, kineziológusok számára állandó kedvezményt biztosítunk!

A kedvezmény igénybevételéhez Oklevél csatolása szükséges ! 

A kedvezmény más akciókkal nem összevonható !

 

Termékajánló
Fizetési megoldás
Bach virágterápia Házhoz szállítás

 

Bach virágterápia -Facebook oldal
Szavazás
Tanúsítvány
SSL Certificate

Bach Virágterápia szerválasztás

Fő kategória >Bach Virágterápia szerválasztás

Bach virágesszenciák érzelmi csoportosítást, eredeti -Dr. Edward Bach útmutatása- alapján hoztuk létre. Ehhez hozzárendeltünk még olyan kategóriákat is melyek ugyan nem Dr. Bach által megalkotott csoportok, de a mindennapokban gyakran előforduló lelki problémákban való eligazodást segítheti.

Webáruházunkba kapható virágesszenciák egy-egy kedélyállapothoz társítva gyorsan és könnyen keresheti ki az Önnek legmegfelelőbb virágcseppet
Bach virágterápia érzelmi állapotok szerint -Bach virágesszencia szerválasztás

 

A Bach virágeszenciák csoportosítása hozzájárul ahhoz, hogy az adott érzelmi állapotának a legmeglelőbb virágcseppeket választhassa ki. Minden egyes lelki állapotnál -kategóriánál- megtalálhatóak azok a virágeszenciák melyek hozzájárulhatnak a kibillent érzelmi állapot helyreállításhoz. Ezek lehetnek félelem, levertség, depresszió,határozatlanság, önbizalom hiány, kétségbeesés vagy túlzott függés is. 

A virágeszenciák egyedi leírásban ellenőrizheti, hogy az adott kedélyállapotához a legközelebb álló virágkivonatot válasszthassa ki magának. Érdemes a hasonló termékekeket is megnézni, melyek sokszor kiegészíthetik a már kiválasztott cseppet.

Dr. Edward Bach erdetileg 38 vadon élő virágot választott az esszenciák elkészítéshez ( kivéve egyet a kékgyökeret, mely kerti növény) . Mindegyik virágesszenciához egy-egy érzelmi állapotot társított, melyek adhatóak akár akut akár krónikus -régen fennálló - lelki problémák esetén. Az új vagy- kortárs virágcseppek megalkotói követve Dr . Bach munkásságát, hasonló módon kerestek olyan virágokat, melyek a mai igényekhez igazodva alkalmazhatóak.

Webáruház készítés