Bach virágterápia 20. Bohócvirág eszencia

Bach virágterápia 20. Bohócvirág eszencia
Bach virágterápia 20. Bohócvirág eszencia
Bach virágterápia 20. Bohócvirág eszencia
Bach virágterápia 20. Bohócvirág eszencia

Bach virágterápia 20.Bohócvirág virágeszencia "A Bátorság virága"

Meghatározható dolgoktól való félelem, bátortalanság, túlzott érzékenység, szégyenlősség valamint tétovaság esetén javasolható. Konkrét, jól meghatározható dolgoktól való félem, mint pl. repüléstől, fogorvostól, a injekciós tűtől, póktól. Fóbiák kezelésre is javasolható.

Félelmei miatt távol tartja magát bizonyos helyzetektől.

1 800 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Bach virágterápia Bohócvirág 20.(Mimulus) virágeszencia

Félelem csoportjába sorolt Bach csepp.


Ajánlott azok számára akik különösen rettegnek az élet különböző dolgaitól. Ilyenek lehetnek sötétségtől a pókoktól az egyedülléttől vagy fájdalomtól és a balesetektől. Gyakran szenvednek anélkül, hogy másokkal megosztanák problémáikat. Szégyellik gyengeségét, ezért inkább titkolja azokat. Elmondható róluk, hogy bátortalanok és túlérzékenyek a körülöttük lévő világgal szemben.

Lámpalázzal küzdenek, ha nyilvánosan kell előadást tartaniuk. Minden esetben valami konkrét jól körül határolt dologtól rettegnek amely teljesen eluralkodhat rajtuk. Életvitelüket is ehhez igazítják. Gyakran már előre aggódnak, hogy mi fog bekövetkezni , emiatt igyekeznek elkerülni azokat a helyzeteket.

Bizonyos esetekben előfordul, hogy hirtelen harcias lesz a magatartása, ezzel inkább leplezve belső bizonytalanságukat.

Minden olyan estben javasolt a bohócvirág esszencia amikor úgynevezett konkrét, meghatározható dolgoktól való félelmeket és aggódást szeretnék kezelni. Amikor a félem hatásra egyes betegségek vagy hozzájuk tartozó tünetek felerősödnek.

Fizikai tünetei lehetnek: idegesség, dadogás vagy nehéz önkifejezés, hólyag -és vese betegségek, csökkent életerő, gyomor és bélrendszeri bántalmak (pl: hasmenés)

Pozitív hatása: elősegíti a aggodalmak legyőzését azáltal, hogy erősíti a bátorságot. Képessé tesz szembenézni a félelemekkel azáltal, hogy megtanít higgadtan és humorral kezelni azokat.


Bach virágcseppek választható kiszerelések:

10 ml (stock bottle) alapesszencia

20ml (stock bottle) alapesszencia

Összetétele: bohócvirág kivonat, forrásvíz és brandy ( alkoholt tartalma 27%)

A virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak!

Bach virágterápia szedési javaslat-Gyógyír készítése alapesszenciából

1 mód: 30ml barna üvegcsébe tegyen 2/3 rész forrásvízbe vagy szénsavmentes ásványvízbe és 1/3 részben brandy-t ehhez adagoljon 2 cseppet a kiválasztott virágeszenciából. Naponta 4x4 cseppet tegyen a nyelv alá.

Összetett esszencia készítéshez, minden egyes kiválasztott virágcseppből tegyen az üvegcsébe 2-2 cseppet, majd ebből vegyen be minden nap 4x4 cseppet.

2. mód: az alapesszenciából tegyen egy pohár vízbe 2-4 cseppet, majd lassan a nap folyamán kortyolgassa el. Ezt többször is megismételheti a nap folyamán

Bach virágcseppek adagolása itt érhető el !

Hasonló termékek
Adatok
csepp
Barna pipettás üvegben kiszerelés : 10-és 20ml-es
Cikkszám
521111
Tömeg
50 g/db
A vásárlás után járó pontok
10 Ft
Vélemények
Webáruház készítés
paypal borgun_hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.