Bach virágterápia Cseresznyeszilva (6. Cherry plum) Bach virágeszencia

6. Cseresznyeszilva virágesszencia -Bach virágterápia
6. Cseresznyeszilva virágesszencia -Bach virágterápia
6. Cseresznyeszilva virágesszencia -Bach virágterápia
6. Cseresznyeszilva virágesszencia -Bach virágterápia

Bach virágterápia 6. Cseresznyeszilva Bach virágeszencia "A higgadtság virága "

Belső feszültség miatt kialakult dühkitörés, hisztéria, agresszió illetve az önkontroll elvesztéstől való félelem kezelésre.

A robbanás előtti állapot, melyet már nehéz elfojtani. Amikor túlzott önkontroll csak tovább növeli a belső feszültséget.

1 800 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Bach virágterápia Cseresznyeszilva (6.Cherry plum) virágeszencia

A félelem csoportjába sorolt Bach virág

Ajánlható azok számára akikre jellemző a kontrollálhatatlan dühkitörésekkel járó önuralom vesztés. Félelmeik attól , hogy idegösszeomlást kapnak, vagy hogy másokban kért tesznek. A magukra erőltetett önuralom sokszor csak ront a helyzetükön.

Olyan emberek szere akik gyakran túlfeszítik a húrt és már nem bírják hisztérikus vagy agresszív viselkedésüket visszatartani. Elfojtják érzelmeiket nem szívesen osztja meg másokkal, olykor öngyilkosság gondolata is felmerülhet náluk.

Olyan esetekben alakulhat ki ez a fajta negatív érzelem, amikor nem beszélik meg időben a problémákat és egyre csak gyűlik az. Az állandó elfojtás azonban hosszútávon idegrendszeri zavarokhoz is vezethet. Gyerekeknél akik napközben igyekeznek szorongásaikat vagy félelmeiket kordába tartani, éjszakai ágybavizelés vagy kényszeres idegi rángás (tic) alakulhat ki.

fizikai tünetek lehetnek: körömrágás, ágybavizelés, székrekedés, ideges nyugtalanság, remegés és tic (kényszeres rángások vagy mozdulatok)

Pozitív hatása: segíti a érzelmeket a megfelelő módon kimutatni, nyugtatja az idegrendszert és támogatja az önkontroll helyreállítását. Elősegíti a személyiség fejlődését azáltal, hogy nyitottá tesz érzelmek befogadására.

A cseresznyeszilva virágesszencia a híres elsősegély csepp egyik összetevője, amit leggyakrabban vészhelyzetek idején alkalmaznak.


Bach virágcseppek választható kiszerelések:
10 ml (stock bottle) alapesszencia

20ml (stock bottle) alapesszencia

Összetétele: cseresznyeszilva virág kivonat, forrásvíz és brandy (alkoholt tartalma 27%)

A virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak!

Bach virágterápia szedési javaslat-Gyógyír készítése alapesszenciából:


1 mód: 30ml barna üvegcsébe tegyen 2/3 rész forrásvízbe vagy szénsavmentes ásványvízbe és 1/3 részben brandy-t ehhez adagoljon 2 cseppet a kiválasztott virágeszenciából. Naponta 4x4 cseppet tegyen a nyelv alá.

Összetett esszencia készítéshez, minden egyes kiválasztott virágcseppből tegyen az üvegcsébe 2-2 cseppet, majd ebből vegyen be minden nap 4x4 cseppet.

2. mód: az alapesszenciából tegyen egy pohár vízbe 2-4 cseppet, majd lassan a nap folyamán kortyolgassa el. Ezt többször is megismételheti a nap folyamán

Bach virágcseppek adagolása itt érhető el !

Hasonló termékek
Adatok
csepp
Barna pipettás üvegben kiszerelés : 10-és 20ml-es
Cikkszám
678827
A vásárlás után járó pontok
10 Ft
Vélemények
Webáruház készítés
paypal borgun_hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.