Bach virágterápia-Vadgesztenyerügy (7. Chestnut Bud) Bach virágeszencia

7. Vadgesztenyerügy virágesszencia -Bach virágterápia
7. Vadgesztenyerügy virágesszencia -Bach virágterápia
7. Vadgesztenyerügy virágesszencia -Bach virágterápia
7. Vadgesztenyerügy virágesszencia -Bach virágterápia

Bach virágterápia 7. Vadgesztenyerügy Bach virágeszencia "A Tanulás virága"

Koncentrációs vagy tanulási nehézségek idején, melyek a túlzott kapkodásból erednek. Azok számára, akik gyakran követik el ugyanazt a hibát. Gondolataik elkalandoznak és emiatt csökken az iskolai teljesítményük. Gyerekek és felnőttek számára egyaránt javasolt.

1 800 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Bach virágterápia Vadgesztenyerügy (7. Chestnut bud) virágesszencia

Jelen történései iránti érdektelenség csoportjába sorolt Bach csepp.

Azok számára akik gyakran ugyanabba a hibába esnek, és nem képesek tanulni saját tapasztalataikból. Mindig hasonló helyzetekbe és hasonló problémával találják magukat szembe. Tanulási vagy koncentrációs nehézségekkel küzdők számára, akiknek a gondolataik jóval előrébb járnak, mint ahogy azt megtudnák oldani.

Általában kapkodnak és emiatt nincs idejük megfelelően megoldani egy-egy feladatot vagy levonni a következtetést az adott helyzetből. Szétszórtsága miatt nem tud odafigyelni a jelen eseményeire. Gondolatai folyton elkalandoznak, mindig máshol jár. Olyan gyerekek szere akiknek nem azért vannak tanulási gondjai, mert rossz a memóriájuk, hanem mert képtelenek a megfelelő időben odafigyelni. Emiatt nem tudják befogadni a tananyagot, és csökken az iskolai teljesítményük.

Fizikai tünetek lehetnek: periodikusan visszatérő betegségek, hiperaktivitás vagy nyugtalanság.

Pozitív hatása: képessé tesz megélni a jelent és levonni a számára megfelelő következtetéseket. Segíti a tanulást és javítja a koncentrációs készséget. Javítja a beilleszkedést és a szociális normák elfogadást.


Bach virágcseppek választható kiszerelések:

10 ml (stock bottle) alapesszencia

20ml (stock bottle) alapesszencia

Összetétele: vadgesztenyerügy kivonat, forrásvíz és brandy ( alkoholt tartalma 27%)

A virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak!

Szedési javaslat-Gyógyír készítése alapesszenciából:

1 mód: 30ml barna üvegcsébe tegyen 2/3 rész forrásvízbe vagy szénsavmentes ásványvízbe és 1/3 részben brandy-t ehhez adagoljon 2 cseppet a kiválasztott virágeszenciából. Naponta 4x4 cseppet tegyen a nyelv alá.

Összetett esszencia készítéshez, minden egyes kiválasztott virágcseppből tegyen az üvegcsébe 2-2 cseppet, majd ebből vegyen be minden nap 4x4 cseppet.

2. mód: az alapesszenciából tegyen egy pohár vízbe 2-4 cseppet, majd lassan a nap folyamán kortyolgassa el. Ezt többször is megismételheti a nap folyamán

Bach virágcseppek adagolása itt érhető el !

Hasonló termékek
Adatok
csepp
Barna pipettás üvegben kiszerelés : 10-és 20ml-es
Cikkszám
932316
Tömeg
50 g/db
A vásárlás után járó pontok
10 Ft
Vélemények
Webáruház készítés
paypal borgun_hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.