Új jelszó kérése
TOP termékek
Bach virágesszencia online teszt

Bach virágterápia online szerválasztó:

Bach online teszt

Személyre szóló kevréket korlátozott számban tudunk készíteni ! 

Törzsvásárló kedvezmény

 Legyen Törzsvásárlónk 

       5% -os kedvezmény

  minden regisztrált vásárlónknak aki 

  10.000Ft felett rendel virágeszenciát!

 

Email visszaigazolás

Tisztelt Vásárlóink ! 

Szeretnék tájékoztatni, hogy a freemail.hu emailről küldött megrendelések esetén előfordulhat , hogy rendszerünk nem tud visszaigazolást küldeni !

 

 

Kedvezményes házhoz szállítás

Kedves Vásárlóink!

Kupon kedvezmény! Minden 8000 Ft feletti vásárlás estén augusztus 10-20 között ingyen házhoz szállítunk!
A kedvezmény igénybevételéhez írja be a szallitas szót a kupon rovatba!

Kedvezmények

Virágesszencia vásárlásakor Bach virágterápia tanácsadók vagy terapeuták, kineziológusok számára állandó kedvezményt biztosítunk!

A kedvezmény igénybevételéhez Oklevél csatolása szükséges ! 

A kedvezmény más akciókkal nem

összevonható !

 

Termékajánló
Fizetési megoldás
Házhozszállítás


InPost Parcel Lockers

Szavazás
A Bach Elsősegély csepp legyen elérhető glicerines változatban is ?
igen
Tanúsítvány
SSL Certificate

Virágesszeniák érzelmi csoportok szerint

 Fő kategória >Virágesszeniák érzelmi csoportok szerint

Bach virágesszenciák érzelmi csoportosítást, eredeti -Dr. Edward Bach útmutatása- alapján hoztuk létre. Ehhez hozzárendeltünk még olyan kategóriákat is melyek ugyan nem Dr. Bach által megalkotott csoportok, de a mindennapokban gyakran előforduló lelki problémákban való eligazodást segítheti.

Webáruházunkba kapható virágesszenciák egy-egy kedélyállapothoz társítva gyorsan és könnyen keresheti ki az Önnek legmegfelelőbb virágcseppet
A Bach virágeszenciák csoportosítása hozzájárul ahhoz, hogy az adott érzelmi állapotának a legmeglelőbb virágcseppeket választhassa ki. Minden egyes lelki állapotnál -kategóriánál- megtalálhatóak azok a virágeszenciák melyek hozzájárulhatnak a kibillent érzelmi állapot helyreállításhoz. Ezek lehetnek félelem, levertség, depresszió,határozatlanság, önbizalom hiány, kétségbeesés vagy túlzott függés is. 

A virágeszenciák egyedi leírásban ellenőrizheti, hogy az adott kedélyállapotához a legközelebb álló virágkivonatot válasszthassa ki magának. Érdemes a hasonló termékekeket is megnézni, melyek sokszor kiegészíthetik a már kiválasztott cseppet.

Dr. Edward Bach erdetileg 38 vadon élő virágot választott az esszenciák elkészítéshez ( kivéve egyet a kékgyökeret, mely kerti növény) . Mindegyik virágesszenciához egy-egy érzelmi állapotot társított, melyek adhatóak akár akut akár krónikus -régen fennálló - lelki problémák esetén. Az új vagy- kortárs virágcseppek megalkotói követve Dr . Bach munkásságát, hasonló módon kerestek olyan virágokat, melyek a mai igényekhez igazodva alkalmazhatóak.

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.