Torokcsakra csepp ( 5. csakra csepp) Éden virágesszencia

Torokcsakra csepp ( 5. csakra csepp) Éden virágesszencia
Torokcsakra csepp ( 5. csakra csepp) Éden virágesszencia
Torokcsakra csepp ( 5. csakra csepp) Éden virágesszencia
Torokcsakra csepp ( 5. csakra csepp) Éden virágesszencia
"Kifejező erő " Csakracsepp
Önkifejezés , művészi érzék , figyelem sorolható a Torokcsakra működéshez.
2 300 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
5.csakra-Torokcsakra csepp -Kifejező Erő

Önkifejezés, gondolatok és érzések megfogalmazása, kommunikáció, a szív és fej közötti harmónia megtermése, sugallatok és megérzések „meghallás”.

Diszharmonikus működés esetén:
-befelé fordulás, dadogás, gombóc érzett a torokban, komorság,elfojtott érzelmek, nehéz önkifejezés, nem tudunk „Nemet” mondani. (alul működésnél)

-fecsegés, vagy felfokozott beszéd kényszer (túlműködésnél)

Fizikai szinten:
-gége, nyak,állkapocs, hangszálak, száj, tarkó, fülek, légcső, hörgők, tüdő felső része, mandulák, nyelőcső,vállak, karok, kezek, anyagcsere, nyakcsigolyák, tartoznak hozzá.

Összetétele: Mandula virág, Mango, Négylevelű lóhere, Pillangó virág, Vérehulló fecskefű kivonat, forrásvíz és borpárlat. (18% alkoholt tartalmaz)

Az esszencia kizárólag információt tartalmaz!

A torokcsakra csepp szedése javasolható: Önkifejező erő fokozására. Előadóknak és énekeseknek különösen ajánlott mivel egyaránt segíti a beszéd és az intuíciós készséget. Dadogás kiegészítő kezelésére illetve pajzsmirigy és torok betegségek kezelésére egyéb terápiák mellet alkalmazható.
Ajánlható csakratisztításhoz, csakra feltöltéshez és a csakrák regeneráláshoz

kiszerelés: 30ml

szedési javaslat:

napi 3×7 csepp, közvetlen a nyelv alá.

további információ:
5.csakra-Torokcsakra ( Visuddha )

színe kék lehet ezüstös vagy zöldes behatással is, szirmainak száma tízen-hat. Eleme az éter mely az ötödik elemként is ismernek az előző négy elem egyfajta szubsztanciája. Endokrin szerve a pajzsmirigy és mellékpajzsmirigy.

Kommunikáció, beszédkészség a személyiség céljai rendelhetők hozzá. Érzések és gondolatok kifejező készségének központja. Egyfajta híd a érzelmi és mentális testek között. Érzékszerve a hallás vagyis nemcsak elmondhatjuk hanem meg is halhatjuk a belső üzeneteket. Kreativitás és az inspiráció. Mutatja hogyan tudjuk elfogadni a külvilágból érkező impulzusokat és hogyan reagálunk ezekre. Az igazság és a hamisság elválasztása és annak felismerése.

A torokcsakrán keresztül nyilvánul meg a nyelvi készség ,gondolataink és érzéseink kifejezése. Hogyan tudunk hallgatni és a saját véleményünket elmondani a külvilágnak.

alul működés estén csökkent beszédkészség, halkan vagy dadogva tudja csak kifejezni magát. Belső felismerések bent rekednek vagy csak foszlányokban törnek elő. Elfojtott harag és düh miatt elcsukló hang vagy gombóc érzet a torok tájékán. Nem bíznak saját belső megérzéseikben.

túlműködés estén fecsegés, szünet nélküli szóáradat vagy harsány kitörések, felfokozott kommunikációs kényszer.
Adatok
csepp
Barna pippetás üveg 30ml-es kiszerelés
Cikkszám
520894
Tömeg
100 g/db
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények
Webáruház készítés
paypal borgun_hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.