Harmadikszem csakra csepp ( 6. csakra csepp ) -Éden virágesszencia

Harmadikszem csakra csepp ( 6. csakra csepp ) -Éden virágesszencia
Harmadikszem csakra csepp ( 6. csakra csepp ) -Éden virágesszencia
Harmadikszem csakra csepp ( 6. csakra csepp ) -Éden virágesszencia
Harmadikszem csakra csepp ( 6. csakra csepp ) -Éden virágesszencia
"Tiszta érzékelés energiája" Csakracsepp
Telepatikus készség, intuíció , idegrendszer tartozik a Harmadikszem csakrához.
2 300 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
6.csakra-Harmadikszem Csakra csepp- Érzékelés Energia

felsőbb rendű szellemi energiák, spiritualitás, intellektus, emlékező képesség, akarat, tisztánlátás, intuíció, telepátia.

Diszharmonikus működés esetén:
-depresszió, tanulási nehézség, fejfájás, szorongás ,idegrendszeri problémák, spiritualitás elutasítása, túlzott racionális gondolkodás (alul működésnél)

-hormonális zavar, tudással való visszaélés, fejfájás, (túlműködésnél)

Fizikai szinten:
-arc, fül, orr,arc, melléküregek, kisagy,nyúltagy, központi idegrendszer tartoznak hozzá, hipotalamusz, hormonháztartás, jobb agyfélteke,

Összetétele: Kamilla, Komló, Kisvirágú rózsa, Mezei tikszem, Zöld rózsa kivonat, forrásvíz és borpárlat. (18% alkoholt tartalmaz)

Az esszencia kizárólag információt tartalmaz!

A harmadikszem csakra csepp szedése javasolható: Tanulási és koncentrációs készség javítására. Ideges nyugtalanság és álmatlanság estén. Meditációs és jóga gyakorlatokhoz. Fokozza a kapcsolatot a tudatalattival ezáltal hozzájárul a megérzések és tiszta tudat kifejlődéshez. Fejleszti a tisztánlátás képességét. Fej és fül problémák megelőzésére. Egyes agyi betegségeknél kiegészítő terápia részeként javasolt.
Ajánlható csakratisztításhoz, csakra feltöltéshez és a csakrák regeneráláshoz

kiszerelés: 30ml

szedési javaslat: napi 3×7 csepp közvetlen a nyelv alá

további információ:
6.csakra-Harmadik Szem csakra ( Ajna )

színe indigókék vagy ibolyakék, szirmainak száma kilencvenhat. Hozzárendelhető endokrin szerv a agyalapi mirigy.

Az egyén az Univerzumról alkotott felismerései, intuíció , szellemi erők rendelhetők hozzá. Szellemi tudásra és magasabb rendű értékek megismerése való törekvés. Megérzések amelyek nem feltétlenül racionálisak. Telepátia és tisztánlátás vagy egyéb paranormális képességek székhelye. A múlt és a jövő érzékelése. Minden olyan kommunikáció, mely nem a hagyományos nyelvi kifejezéssel történik ide sorolható. A rejtett igazságok felismerésnek lehetőségét mutatja.

alul működés estén: túlzott anyagi gondolkodás, félelem az ismeretlentől és a megfoghatatlantól. Spiritualitás elutasítása.

túlműködés estén: fejfájás, hormonális problémák. Tudással visszaélés mások manipulálása. zavaros kavargó ötletek amelyt nem tud megvalósítani. Gyakori fejfájás vagy látászavar. Hormonális egyensúlytalanság.
Adatok
csepp
Barna pippetás üveg 30ml-es kiszerelés
Cikkszám
662499
Tömeg
100 g/db
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények
Webáruház készítés
paypal borgun_hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.